Hvad siger vore kunder?

Ros til både dinner- og dansemusik fra Trio de Luxe

Hej Trio de luxe.
Jeg skriver bare for at sige tusind tak for en god aften i lørdags.Vi synes musikken var helt fantastisk og var med til at gøre vores dag perfekt.
Hvis vi på et andet tidspunkt for brug for at booke et band igen, vil jeg helt sikkert gemme jeres mail. Og jeg har faktisk allerede givet den videre ;)
Med venlig hilsen Maria B.

Tak for dejlig musik til min fødselsdag i lørdags. Skønt at danse til...
Med venlig hilsen Kirsten W.

Tusind tak for den helt fantastiske live musik, som I spillede til vores bryllup i lørdags. Det var over al forventning. Alle de gæster, jeg snakkede med, var dybt imponerede og vilde med at danse. I var endnu bedre, end vi havde turdet håbe på.
Vi vil anbefale jer til enhver, der skal holde fest i fremtiden!
mange hilsener fra Dorte og Peter

Hej Trio de Luxe!
Jeg var gæst til Jytte og Franks bryllup i Skovpavilionen i Skjern i går. Tak for det forrygende dansemusik I spillede !!
- der var knald på, det var lækkert!
Med venlig hilsen Steen

Vi vil gerne sige mange tak for en forrygende fest på Anlægspavillonen. I leverede fantastisk musik både under middagen og bagefter til dansen. Vores gæster har rost Jer virkelig meget. Vi har allerede anbefalet Jer til flere sider.
Mange, mange TAK!
Jytte og Frank

Kære Trio de Luxe. Mange tak for en super aften. I var helt klart med til at bryllupet blev en kæmpe hitter. Alle dansede og hygge sig til den gode musik. I forstod at finde rytmen til alle de unge og alle de gamle :O)
Det er super den måde i fik alle med på og ikke en plads på dansegulvet stod tomt.
Mange hilsner Jan & Anita

Tusinde TAK for jeres helt igennem profesionelle optræden, samt et hammer godt valg af musiknumre til vores fest. I var med til at gøre dagen til en succes. - En enorm dejlig oplevelse.
Vi har efterfølgende kun fået ros for vores valg af musikere og så lige den der bemærkning " Hold da k.... hvor de spillede godt.
Tusinde TAK siger nej - råber vi lige her fra Vildbjerg

Tusind tak for fremragende musik til vores bryllup !!! Vi har fået MANGE rosende ord om musikken, både den blide dinnermusik og den rockede dansemusik - Det var lige til højrebenet !!
Tak for at I var med til at gøre vores dag endnu mere uforglemmelig !!!
Anja & Eugen

Vi vil gerne sige tusind tak for en fantastisk fest. I var bare helt fantastiske, alle vore gæster kommenterede jeres gode musik.
Vi vil gerne give jer vores allerbedste hilsner og tak og vil fremover anbefale jer til alle, der skulle få brug for musik til, hvad som helst!
med venlig hilsen Lisbeth & John

Vi vil lige takke mange gange for den forrygende gode musik, I leverede til vores fest :)
I ramte lige ind i vores smag. <br> Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra vores gæster, som gerne ville have haft mere, - men alt godt får jo en ende. Vi vil helt sikkert anbefale jer rundt omkring :)
Mange hilsner Ole og Helle.

Hej Trio de luxe. Jeg skriver bare for at sige tusind tak for en god aften i lørdags.
Vi synes musikken var helt fantastisk og var med til at gøre vores dag perfekt.
Hvis vi på et andet tidspunkt for brug for at booke et band igen, vil jeg helt sikkert gemme jeres mail. Og jeg har faktisk allerede givet den videre ;)

Med venlig hilsen Maria B.